نقاشي‌هاي رنگي شش هزار ساله در مغولستان

به گزارش ميراث آريا(Chtn)، بررسي‌هاي آزمايشگاهي انجام گرفته روي نقاشي‌ها يا سنگ نگار‌ه‌ها نشان داد، رنگ‌هايي که ساکنان اين منطقه در حدود شش هزار سال پيش از آنها استفاده مي‌کردند مخلوطي از گل رس، خون حيوان و آب بوده و استخوان‌هاي حيواني بسيار تيز نيز به عنوان قلم‌هاي رنگ اميزي به کار مي‌رفته است.

به گفته باستان‌شناسان، کاوش هاي صورت گرفته در اين منطقه منجر به کشف نگاره‌هايي از ساکنان سه فرهنگ مختلف از يک دوره شد اما در آثار تمام اين اقوام نگاره‌ها تنها تصوايرذي از صحنه‌هاي شکار، قرباني و چند نماد تقريبا مشابه را نشان مي‌دادند.

اما آنچه که بيشتر مورد توجه باستان‌شناسان قرار گرفت، شباهت‌هايي بود که ميان تصاوير کشف شده در اين منطقه با ديوار نگاره‌هاي به دست آمده در اروپا موجود بود. شباهت‌هايي که داستان مهاجرت را بيش از پيش برايي باستان‌شناسان پيجيده مي‌کرد.

با اين وجود، به گفته کارشناسان، آب و هواي بد، باران‌هاي سنگين و شديد و سرماي سخت زمستاني در کنار اهمال و سهل انگاري مسئولان، بسياري از اين نمادها و نشان‌هاي به جاي مانده از تاريخ را از بين برده که در صورت تداوم به نابودي تمام آنها منجر خواهد شد./109

انتهای پیام/

کد خبر 138909019